Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre tjenester

Alto Byggservice AS tilbyr en rekke snekker- og malertjenester. Ingen prosjekter er for store eller for små for oss!

Tilbygg

Noen ganger trenger man litt mer plass hjemme, og da er tilbygg et ypperlig alternativ! Vi hjelper deg hele veien fra planlegging til ferdig oppført tilbygg.

Rehabilitering

Må boligen oppdateres til dagens forskrifter, men du ønsker ikke et helt nytt utseende på boligen? La oss hjelpe deg med rehabiliteringen av boligen din!

Isolering

En bolig med dårlig isolasjon får større utgifter på oppvarming gjennom året. Et godt isolert hus holder på varmen og vil kreve mindre energi på oppvarming.

Terrasse

Nyt varme og koselige sommerkvelder på en ny terrasse! Vi bygger en ny og solid terrasse for deg, uansett hvor den skal stå og uansett størrelse.

Dobbelgarasje, ene garasjedøren er halvveis åpnet

Garasje

En garasje bidrar til å beskytte bilen din mot vær og vind året rundt. Det er et hav av ulike garasjer å velge mellom. Vi hjelper deg med å både velge og sette opp din nye garasje.

Dører og vinduer

Dårlig isolerte vinduer og dører bidrar også til økte utgifter på oppvarming av boligen. Eller skal du montere inn helt nye vinduer eller dører? La oss ta jobben!

Innvendig maling

Farger spiller en stor rolle i uttrykket hjemmet ditt gir for både dere som bor der og besøkende. Å male selv kan være en stor og kjedelig jobb. La oss ta hånd av malingen inne!

Utvendig maling

Hvordan huset ditt ser ut fra utsiden påvirker andres inntrykk av ditt hjem. Vi forstår at å male huset utvendig selv vil ta veldig lang tid og kan være en større jobb. La oss male i stedet!

Maler som maler vegg ute i en beige, grå farge

Annet malerarbeid

I tillegg til vanlig innvendig- og utvendig maling, tilbyr vi også annet malerarbeid. Vi kan male bestemte mønstre, små områder, større områder… Kun fantasien setter grenser!

Har du et prosjekt du ønsker utført?

Kontakt oss i dag!

Har du et prosjekt du ønsker utført? Alto Byggservice AS tar gjerne jobben! Ingen prosjekter er hverken for store eller for små for oss, vi jobber alltid hardt for å oppnå det beste resultatet.

Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med kvaliteten på arbeidet vi utfører – til riktig pris og riktig tid!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.