Om oss

Om oss

Alto Byggservice AS

Alto Byggservice AS ble etablert i 2013 av Tomas og Alis Petrusauskas, og har i alle år holdt til i Vestby. Vi utfører oppdrag for både store og små offentlige og private kunder i Oslo og Viken, men har tidligere utført oppdrag i alle fylker i Norge.

Vi har videreutviklet både intern fagkompetanse og systemer, som sikrer gode rutiner for prosjektledelse og prosjektgjennomføring, slik at du kan stole på at vi alltid gjennomfører oppdrag etter dagens standarder og regler samtidig som vi leverer et resultat du blir fornøyd med.

Det har også vært viktig for oss å bevare grunnmuren i bedriften, som er våre egne ansatte, som alle er dyktige og erfarne snekkere.

Vi syns at kun det beste er godt nok!

Hva sier våre kunder?

Kundeomtaler

Lillian, Son
Lillian, Son
Vask og maling av enebolig med garasje
Les mer
Alto Byggservice AS malte huset mitt og leverer høy kvalitet på arbeidet og prisen var meget konkurransedyktig. Det var hele tiden god kommunikasjon, og de kom alltid til avtalt tid. Ikke noe søl og de ryddet opp alt etter seg. Meget pålitelige og ikke minst, effektive. Kommer til å bruke de igjen. Anbefales på det varmeste. Tusen takk til Alto Byggservice AS sitt team.
Monica, Oslo
Monica, Oslo
Beising av hus
Les mer
Alto Byggservice AS utførte jobben på en ryddig og effektiv måte til avtalt pris. Godt utført arbeid.
Åsa, Oppegård
Åsa, Oppegård
Trenger hjelp til maling i huset
Les mer
Veldig fornøyd. Punktlig og pålitelig. Jobben er flott utført. Kan varmt anbefale.
John, Oslo
John, Oslo
Maling av rekkehus, 3 seksjoner
Les mer
Seriøse folk som kom på befaring og satte en pris som var akseptabel. Alto har gjort en meget god jobb med vasking, beising og utskifting av noe treverk hos oss. Hyggelig folk som står på. Hos oss har de jobbet på stiger og tak med påkrevd sikkerhetsutstyr. De anbefales på det varmeste.
Ole, Langhus
Ole, Langhus
Male hus
Les mer
Alto Byggservice var de som gjorde grundigst jobb på befaring, leverte det beste tilbudet totalt sett, og gjorde en kjempejobb med skraping, grunning og to strøk maling av vårt hus. De var grundige, ryddige, høflige og effektive. De påpekte etter befaring at vindski på garasjen burde byttes (som eneste firma), og fikset det også. Alt til fastpris som vi ønsket. Anbefaler Alto Byggservice!
Jonny, Vestby
Jonny, Vestby
Male en 79 kvm stor ny leilighet
Les mer
God og ryddig kommunikasjon, kom med anbefalinger underveis og dyktig utført arbeid. Anbefales!
Vera, Moss
Vera, Moss
Male hytte, ny panel
Les mer
Arbeidet ble utført etter avtale og helt i tråd med hva vi ønsket. De startet som avtalt, jobbet bra og var nøyaktige. Ingen problemer med disse, vi anbefaler Alto:)
Mai, Ski
Mai, Ski
Overflatebehandling og maling av vegger i leilighet
Les mer
Supert arbeid utført på kortere tid enn hva som ble avtalt. Kommer til å bruke Alto Byggservice igjen uten tvil. Var også behjelpelig med annet småarbeid når oppussingen var ferdig Anbefales!
Anne, Moss
Anne, Moss
Male tak og vegger + karmer
Les mer
Veldig fornøyd med alt!! Kan anbefales👍
Therese, Ås
Therese, Ås
Maling av stue
Les mer
Tomas og gjengen var hyggelige og enkle å kommunisere med. Gode råd underveis. Opplevde prosessen som ryddig. Noen forsinkelser fra deres side, men til gjengjeld tok de seg ekstra tid til å sørge for et godt sluttresultat.
Siv, Son
Siv, Son
Pusse opp stue på ca. 35m2
Les mer
Anbefales! Pålitelig og faglig dyktige.
Hilde, Moss
Hilde, Moss
Gips , pussing
Les mer
God kvalitet på jobben!
Alexander, Trollåsen
Alexander, Trollåsen
Legge nytt gulv i to rom (er vegg til vegg teppe idag)
Les mer
Oppdraget var å rive opp gammelt gulv og legge nytt gulv med varmefolie/kabler, nye lister og dører i fire rom. I tillegg utførte de sparkle og malejobb for oss. Alto Byggservice AS ved Tomas gjorde en meget god jobb! De hjalp oss med å finne riktig produkter/materialer, ga oss tips, utførte til avtalt tid, ryddet opp etter seg og holdt oss oppdaterte med god kommunikasjon. Resultatet ble veldig bra, og prisen ble også som avtalt. Vi bestilte også litt ekstra ting, og prisen på det ble også helt som forventet og kommunisert. Tomas er svært dyktig, og har et både hyggelig og dyktig team med seg. Kan derfor trygt anbefale Alto Byggservice AS!
Fredrik, Hølen
Fredrik, Hølen
Gips, sparkling, maling og legge gulv
Les mer
Jeg kan virkelig anbefale Alto Byggservice. Svært god kvalitet på arbeidet og alt ble utført i henhold til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med Tomas og gjengen. Vi kommer til å bruke dem igjen senere på neste prosjekt.
Tina, Oppegård
Tina, Oppegård
Sparkle gipsvegger
Les mer
Profesjonelt og effektivt utført. Veldig hyggelige folk, svært godt resultat!
Roy, Spydeberg
Roy, Spydeberg
Male hus
Les mer
Flinke og hyggelige folk. Jobba effektivt, ble ferdig i tide. Ryddet etter seg. Anbefales.
Martin, Moss
Martin, Moss
Fjerning av panel -gipsing/sparkling/maling
Les mer
Veldig hyggelig firma! Jobbet som planlagt og løste overraskelser underveis. Gipsing, sparkling, sliping og maling. Meget pent resultat. Skal bruke de neste gang også😊
Jon, Kråkerøy
Jon, Kråkerøy
Maling av kledning og vinduer på enebolig
Les mer
Benyttet til utvendig maling av hus og vinduer, samt noe snekkerarbeid. Veldig fornøyd med arbeidet, og trivelige folk.
Jon-Espen, Moss
Jon-Espen, Moss
Overflatebehandling vegger/tak/gulv
Les mer
Flott gjennomført oppdrag. Effektive, tilpasningsdyktige til ønsker underveis, og god kvalitet i gjennomføringen. Vi vil bruke disse også i fremtiden.
Cornelia, Ski
Cornelia, Ski
Maling
Les mer
Vi brukte Alto byggservice med Tomas i spissen til maling og sparkling av vegger/lister, tak, trapp og vinduskarmer. Arbeidet ble profesjonelt utført med høy nøyaktighet og kvalitet. De etterlot seg et perfekt resultat. Kommunikasjonen underveis var god, og arbeiderne forhørte seg med oss flere ganger fremfor å ta egne valg. De var også behjelpelige med å montere opp taklamper som var tatt ned under arbeidet. Anbefaler Alto på det sterkeste og kommer helt sikkert til å bruke de igjen. De var punktlige og fullførte arbeidet godt innenfor avtalt tidsfrist.
André, Moss
André, Moss
Totalrenovering to soverom
Les mer
ALTO har gjort en kjempejobb og var svært fleksible i prosessen, ikke minst med å fullføre jobben innenfor korte tidsfrister. Anbefales på det varmeste.
Alexander, Kolbotn
Alexander, Kolbotn
Skifte gulv
Les mer
Maling av vegger, tak og skifte av gulv i leilighet. Veldig bra kvalitet på arbeidet. Nøyaktig og pent utført arbeid. God kommunikasjon underveis, ble ringt hvis det dukket opp noe og følte virkelig av leiligheten var i god hender. Ryddig og punktlig. Kan absolutt anbefales.
Solfrid, Moss
Solfrid, Moss
Diverse male- og tapetseringsarbeid
Les mer
Anbefales på det sterkeste. Holdt seg til forespeilet tid, kommunisere godt underveis slik at vi fikk de beste løsningene, imponerende resultat og prisen var kjempefin. Ingenting å utsette på jobben. Ville anbefalt disse til venner, og vi planlegger å hyre dem inn igjen.
Jørgen, Oppegård
Jørgen, Oppegård
Maling av hus og garasje
Les mer
Godt utført. Pålitelig og ryddig gjennomføring.
Tom, Moss
Tom, Moss
Maling av hus utvendig og innvendig.
Les mer
Flott utført arbeid til avtalt tid. Tomas og hans far gjennomførte prosjektet uten problemer. Kvaliteten på arbeidet var høy og kommunikasjonen underveis var god, det var ingen misforståelser og de kom til avtalt tid. Tomas hadde sans for detaljer og god leverte alltid et godt resultat. Prosjektet bestod av gipsing og maling av tak og vegger innvendig, legging av nye gulv, diverse . I tillegg ble hus og garasje malt utvendig. Jeg vil definitivt bruke Tomas igjen
Hilde, Moss
Hilde, Moss
Maling
Les mer
Godt fornøyd med arbeidet. Husvask, maling av hus og vinduer 2 strøk. Ikke søl, og veldig positive. Det tok litt mer tid enn først beregnet, da de har mye å gjøre og vi fikk litt regn undedveis. Greit å beregne litt god tid. De er pålitelige, hyggelige og konkurransedyktig på pris.
Elisabeth, Moss
Elisabeth, Moss
Oppussing av soverom, samt gulvlegging i gang.
Les mer
Thomas og Alis er veldig flinke og hyggelige. De jobbet effektivt når de var her og vi ble godt fornøyd med resultatet.
Henrik, Oppegård
Henrik, Oppegård
Bytte himling i flere rom - fra sponplater til gips
Les mer
Veldig fornøyd med arbeidet fra start til slutt. Tomas og Sila monterte, sparklet, grunnet og malte gipstak i flere rom (ca 110 kvm) i tillegg til listing. Resultatet ble veldig bra. De var flinke, raske, effektive og serviceinnstilte. Utfordringer som dukket opp underveis ble løst på en god måte. Anbefales på det sterkeste!
Eirik, Moss
Eirik, Moss
Utvendig maling
Les mer
God kommunikasjon, bra pris, godt utført arbeid, hyggelige og pålitelige folk. Kan trygt anbefales!
Arvid, Ski
Arvid, Ski
Sette opp gipsplater + sparkle
Les mer
Meget godt fornøyd med Tomas. Jobben gikk ut på å sette opp gipsplater, sparkle og grunne. Alt ble gjort 100% og til avtalt tid. Anbefales!!
Bente, Drøbak
Bente, Drøbak
Male hytta utvendig
Les mer
Jeg var veldig fornøyd. Jeg vil ta kontakt med Tomas igjen.
Petter, Moss
Petter, Moss
Male vegger i gang, kjøkken og stue
Les mer
Meget ryddig, rask og effektiv kommunikasjon. Møtte alltid til avtalt tid, jobbet effektivt og godt. Ryddet underveis, og var svært nøyaktige i arbeidet de gjorde. Etter å ha malt taket ett strøk, slik vi hadde avtalt, mente de at et ekstra strøk var nødvendig for at resultatet skulle bli bra. Dette utførte de uten tillegg i pris. Et tydelig bevis på at de setter kvalitet høyt, er opptatt av kundens tilfredshet og har stolthet i eget arbeid. Jobben ble ferdig før tiden. Meget høflige og behagelige i væremåte og dialog. Jeg anbefaler dette firmaet, og vil benytte de igjen ved neste anledning.
Marius, Oppegård
Marius, Oppegård
Male tak/vegger og gulvlister i leilighet
Les mer
Ryddig og fin prosess. Alt gikk som avtalt
UNKNOWN, Vinterbro
UNKNOWN, Vinterbro
Male Vegger og tak
Les mer
Utrolig dyktige, pålitelige og effektive malere. God kommunikasjon til en hver tid. Kan absolutt anbefales. Vi kommer til å benytte Tomas igjen!
Jan, Son
Jan, Son
Son: Male innvendig stuetak
Les mer
Tomas og Alis sparklet tapetsert vegg, malte himling og vegger, bygget hems i en stue med høyt tak for oss. Forbilledlig kommunikasjon og dialog underveis, flott gjennomført og god opprydning. Anbefaler dem varmt.
Steinar, Trollåsen
Steinar, Trollåsen
Maling og tapet
Les mer
Godt fornøyd med jobben. Maling og tapetsering innendørs. Vi fikk gode råd underveis i prosessen.
Trond, Drøbak
Trond, Drøbak
Utvendig maling av 2-etasjes trehus.
Les mer
Tomas utførte avtalt arbeide til vår fulle tilfredshet. Utvendig maling av stort 2-etasjes trehus, inklusive maling av 2 ytterdører. Vi kan trygt anbefale Tomas til lignende oppdrag.
Jan, Son
Jan, Son
Maling av husvegg
Les mer
Veldig bra jobb og god kommunikasjon underveis
Anne-Gro, Hvitsten
Anne-Gro, Hvitsten
Dyktig og faglært snekker og maler søkes til vedlikeholdsarbeide på hytte i Hvitsten
Les mer
Hyggelig og god håndverker i tømrer- og malerfaget. Utfordringer som råte og avtalte tilleggsarbeider ble løst fortløpende uten heftelser. Vi kan kvittere ut både god kvalitet, ryddighet, pålitelighet og det å være ekstra hyggelig i kommunikasjon med oss som kunde. Det setter vi stor pris på 🙂 Vi kontakter gjerne Tomas igjen for nye oppgaver ved en senere anledning. Tusen takk for et godt og vel gjennomført håndverk 🙂
Har du et prosjekt du ønsker utført?

Kontakt oss i dag!

Har du et prosjekt du ønsker utført? Alto Byggservice AS tar gjerne jobben! Ingen prosjekter er hverken for store eller for små for oss, vi jobber alltid hardt for å oppnå det beste resultatet.

Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med kvaliteten på arbeidet vi utfører – til riktig pris og riktig tid!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.